Ja, vad ska man göra..?

Spöket i tamburen

När man tycker det är läskigt i sitt rum. Tilläggas ska att denna hare har håriga spindlar som favvodjur, ska bli "emo" när hon blir stor och har inte Barbie, hon har Isaac. (se bild nedan)


Hon är väl som sina systrar.
Envisa som fan och vill verka coolare än vad de är.




Måste ju göra ett kort inlägg om  helgen.
Jag var ju som sagt LEDIG, det händer typ, NÄVER.
Men jag njöt i fulla drag.
Äta ananas på youghurten, gå på stan med pappa och syrran, lunch på lakatos.
(dock har jag problem. Jag skulle shoppa, det fanns föör mycket snyggt. Blev inget köpt.
Jag skulle fika, fööör många kakor, glass, praliner. Inget fikande där heller.
NYTT MÅL: sluta vela)

Kvällen spenderades hemma hos ludde och på klubb Enkelt. Som ni ser tar jag ( hur lyckas man bli fångad på bild när man går hem?? heja J-nytt) bestämda steg därifrån en halvtimma innan bussen gick, mobilen hade dött
 (and so did my feet) och därav min klocka, så jag fick gå på känn.
Och det kändes, minst sagt.

JAG JOBBAR OCH HAR INGA LÄXOR; JAG ÄLSKAR MITT ARBETANDE LIV!
Imorron ska mina små trängda fötter på pedikyr, det tackar jag för.

Puss heeej

Måndag

Måste bara lägga upp denna bild. Kolla in min lilla skit, hon sitter i mitt knä och virkar. Jag ser på tv och lilla Olivia virkar. Det var ju precis så man tänkte att det skulle vara att ha en lillasyster när man tjatade för sisådär 10 år sedan. Gullesnutt.

(Tills hon upptäcker att jag rycker till av smärta när hon reser sig upp och sätter i armbågarna i mina lår. Då gör hon det igen. Och igen.

Och igen. Vad var det vi sa om bytesrätten Stina?)





Idag var det ju skitskönt väder så jag började dagen med en timmas morgonprom. Märker att jag kommer bli en frammtida hönsmamma då jag oroar mig för att Olivia inte har något i halsen när jag möter henne väntades på bussen.
A: Ta min halsduk.
O: Meh, den passar  ju inte till...

Är vi släkt?



Fick även denna (turistfälla)väskan av min mor som kommit hem från mallis. Den är till mina matlådor säger hon. Tja, ska man ha matlåda kan man ju iallagall ha det med stil. Eller vad säger du Audrey?
Hon är ju för snygg.

Nu skriker pappa att det luktar bullle, vilket inneär att min min müsli i ungnen är klar.
Soffkväll igen med idol.
Puss heej

PS. Måste göra ett tillägg på förra veckans inlägg. Att jag glömde den starkaste kämpen av dem alla.
Sarah boxade skiten ur Hillevi, som också var med.

Man blir livrädd bara man ser hennes muskler.

Hade inte velat träffa henne en mörk kväll.
Nu vet ni det.DS.

En helt vanlig dag hos Cirkus Olofsson

Pappa kunde inte hålla sig från att ta fram kameran då han stegande in i badrummet
en vanlig fredagsmorgon. Det är trängsel i vanlig ordning. Tur att mamma inte är hemma.
Och tur att jag inte börjar klockan åtta varje morgon.



Igår var iallafall en strålande dag. Jag var ansvarig för att fotograferingen av Nöjesnytts höstmode plåtades utan problem.
Eller rättare sagt, att alla modeller hade hårr och make på plats vid rätt tidpunkt. Som tur var hade jag rutinerade Annso vid min sida som bara gör och så blir det skitbra. Inga dimmor. Samma sak gäller frisörerna Anita och Sofie. Dreamteam to say the least.

Vi blev färdiga långt tidigare än vi skulle så jag fick min lediga fredagseftermiddag iallafall. Jag och Hanna fikade på takterassen på jobbet och sen tog vi en sväng till dom där affärerna man aldrig hinner till annars. Hon lärde mig också fickparkera (ett år senare...)hurra! Sen fick jag åka och handla i lugn och ro. Promme och middagslagning. hämtning av hungriga, arbetande barn (Stina och Sofia). Sen en lugn hemma kväll i soffan. Nice.


Idag är det lördag och mamma kommer hem från mallis. Jag ska gå på torget och paps och syrran bakar troll.


Hej lediga lördag.

"Två tjockisar i Idol!"

...Hahaha, ja man är ju lättroad som få när man skrattar år en sån replik.


PICKNICK PÅ BADHUSET MED ELSA RUDSTRÖM


Igår var det sconeskväll hos min jobbarkompis Ann-Sofie tillika vanlig vän man ändå pratar jobb med.
Mannen Henke och världens sötaste Elsa var också hemma. Innan det var pyamasdags
bjöd Elsa på picknick på badhuset. Sen bjöd Annso på scones framför Idol.
Tillägas ska även att om det är någon som kan få mig att gråta av skratt så är det hon.
(och tjockisarna i Idol förstås)
Utan att säga för mycket så kan jag iallafall berätta att om jag nu blundar och föreställer mig Annsos
minspel och repliker kan jag alltså inte sluta skratta.
(Micke) Jag döer!

Härlig kväll och äpplen fick man med sig från trädgården med.
Iiiinte illa.
Idag har det vart en härlig dag! Morgonpromme med bit i kinderna och härlig kyla i luften. Gick och köpte mitt vanliga frukostbröd hos den snälla kvinnan som som vanligt släpper in mig typ en en halvtimma innan öppning och får bära en helskottas massa kartonger i ilfart, just for me. Men frukostbröd ska ju banne mig vara till frukost. Fick sedan en lugn sådan med en hemmagjord latte. Me like.

Jobb jobb, och efter det fika med Jess, Moe och Milla. Jess har fått lägenhet i stockholm och jag vill å ena sidan strypa  henne ( och alla hennes tillgångar) för att hon åker så att hon inte åker. Men jag kommer ju snart efter..Å andra sidan är jag ju glad för hennes skull. Jä.tt.e. G.l.aa.d.

Imorron möte med nöjesnytt, kondins och styrketest (nu ska vi se om alla gympass har vart en fördel för mina baaajseps) hos Suss och lunch med densamma. Fett nice.

Slutligen, Stina drick mycket cola zero and get well.puss

Hallbäckare



Tyvärr Elinore, men man ser ju att det är en Hallbäckare mest av allt;)

Försov mig idag igen, VAD är DETTA?! Frustrationens dimma över utebliven gymträning har legat tung över mitt huvud idag. Stina som skulle följa med på kvällsprommis valde fotbollskillar istället för mig, och det är ju helt ok, det skulle jag med om jag var ett dugg intresserad av fotboll. Och inte var så pass närsynt så att man ser killarna på plan.
Jaja, beger mig inom kort ut på belysta gator och om jag ramlar i någon mörk vattenpöl och inte kommer upp  vet vi ialla vem som ska känna sig skyldig...mohö.

Idag var det min matdag så det langades upp paj på faten. Olivia som i vanliga fall bara äter fil och falukor utbrister.
"VA!!??  Äre KESO i den!? Fiiiii vad äckligt.", varpå jag svarar. "Neeeej inte på din del..." "okej rå" svarar hon då och smakar snällt. Det är allt bra tur att barn är så lättlurade. Och att keso smälter i ugn=)

Imorron SKA jag vakna och ta mig till gymmet. På kvällen sedan ska jag hem till Annso på kvällsmat och äppelplockning.
Toodels.

Molly, välkommen till vår vackra, varma och vilda famlj!

Nu är hon här, mitt första lilla kusinbarn. Alltså har jag blivit kusinmorsa. En ny titel att lägga till på visitkortet, oh my.
Jag ska lära hennne allt jag kan och allt som jag teoretiskt sett kan men inte kan egentligen. Molly, dotter till en operasångerska och en producent/musiker. Kan det bli något annat än ett barn med förutsättningar?

Very welcome!


Idag är det söndag och vilken prima sådan. Mamma åkte till mallis igår så det vilar ett lugn över huset. Pappa har kört ut Oliva att leka i det fina vädret. Jag och papsen var ute och gick i cirka 70 minuter och sen lagade vi mat. Kaffe och mörk choklad. Och eftersom vi har lagt upp ett schema över matlagningen i veckan så gör jag nu ett pajskal, precis som alla andra normala människor gör en normal söndag.

Min vecka är fullklottrat med grejer, lunch med jess imorron, kvällsmat och husesyn hos Annso i Habo på tisdag, date med moe och jess på onsdag, möte och planering med fotograferna på torsdagkväll inför fredagens nöjesnyttplåtning.
STINA, tanken är att du ska in här någonstans med, när passar det? Ring när du kommer hem från götet. Jag saknar ju dig!

Degen ska in i ungnen, ikväll gör pappa grönsakssoppa för första gången i det här huset ever (mycket händer när mamma är på mallis) med smaskigt bröd till. Jag ska jäsa i soffan och förhoppningsvis få klart mitt bövla CV!

Det är ju jobbigt när man kan så mycket...


haha.

Tur att någon tycker om mig iallafall...



Sanna är här. Min Sanna Mamma från Stockholm. Hon ska ta med min utarbetade Mag Mamma till mallis.
Sanna tycker om mig iallafall (se bild). Följande tycker nog inte om mig:

Gymmet: Här förbereder man sig, packar bananer och handduk och duschkräm och fön och hela baletten. Försover mig, denna dag av inga andra. Vad är det med mig, jag försover mig näver. Skit. Tänker att jag kan nog minsann träna ikväll, men kommer snabbt på att det kan jag ju inte, för jag ska ju på möte.
 
Datorn: Som hänger sog och gör så att jag får fortsätta detta inlägg på fredagen...

Mötet: Får vid 18 tiden ett litet mess att mötet måste ställas in "Sorry..." 
Ehm... I beg your pardon?
"SORRY?"
Sorry my ass.
Nu skulle jag ju kunnat tränat men har ju inte banan och dushkräm och allt annat livsnödvändigt man måste ha. (för man kan ju inte låna sånna dära silly cykelbyxor, eller hur Annso? Kameltåvarning all over the place.) 
Skit igen. 
Man ställer inte in på sms. Och man ställer inte in mig. 
Och speciellt inte i ett hörn.
Med lånetights. 
Nä nä nä...


Men nu är det ju fredag och vi är positiva igen för nu är Sanna Mamma i köket ocg lagar fläskfilé i köket med egenplockade kantareller i gräddigsås. Jag dreglar.

Såg Juno igen häromdagen, den är så jäkla bra.
Se den och köp soundtracket.
Pronto.

Ledig förmiddag



Fasen, hade skrivit ett långt inlägg till dessa bilder som Annso tog i helgen. Men så hängde sig datorn och jag är för lat för at skriva om. (är fortfarande hög på T-sprit, efter att jag badat i detta igår, pga jag råååkade tappa ett svartlila nagellack på vårt vita kakel som skvätte upp på det nya bubbelkaret....)

Nu ska jag ta nya tag och laga ny förhoppningsvis ätbar lunchlåda.

Adios.

Konferenskortslutning

Har under helgen varit på konferens, Dermaromes årliga kick-off. För er som inte minns hur vi såg ut förra året kan jag säga att det var en syn för gudarna. Se nedan. Ja ni ser väl att det är After Dark vi ska föreställa. Ja just det, precis.



I år var det dock ingen utklädning för vår del, men truppen från Hudoteket gjorde sig hörda iallafall. Trots jätteintressanta förläsningar gjorde den nya medicinen att jag somnade vid ett antal tillfällen.
SOMNADE!?
JAG?!
Som alltid sitter med penna och anteckningsblock och har handen högst upp??
MOI!?
Inte nog med det valde jag platsen längst fram. Lyckat.

Mycket trevlgt att spendera några dagar vid havet iallafall. Dock har bestämde jag mig för att leva på lunchlåda den här veckan och gjorde därför en morotssoppa. Billigt och bra tänkte jag.
Men fy fan va äckligt!
Det blev keso med riskaka till lurre istället.
Men det var ju billigt det med, så vem är jag att klaga?

Fick sluta tidigare pga. att jag är en gående Zombie. Ska hem och käka något med mycket bregott.
Kolla på film kanske.
Jag är trött for fuck sake.

"Svetten rinnner, och fettet försviiiinner!!"

Ja det var ingen hejd på hejjarramsorna jag och Ida peppade varandra med ikväll. Fy fasen rent ut sagt, syftande på förra inlägget kan jag nog vara lugn nu. Ki box 85 är inget för veklingar ICKE. Min oumbärliga jobbarkompis Annso, som jag nu kallar "höga' röva' " (med tanke på att hennes bakdelsmuskler snarare sitter i armvecken än i knävecken)var också där.
Don´t worry honey.

Det blir darr i burren imorron tror jag minsann.

Idag har vart en bra dag. Var hos doctorn imorse och fick starka piller. Haha, om jag tar ett glas vin i samband så däckar jag. Inte alltför charmigt. Så det blir nog en vit helg, trots party i Tylösand.
Städning i butiken, mycket fint blev det.
Har roddat i fotograferingen för Nöjesnytts höstmodereportage.

Nej nu ska jag slå en pling till Fina Stina.

Imorrn är det freda' , jaaaaaa men.

The pretzel, where are you?

Skulle kunna beskriva hela min dag men det enda jag kan tänka på nu är den dära 90 minuters yogan, och hur fucking jobbigt det var!

Fruktansvärt, jag svettades som en gris redan efter en kvar och knäna hoppade i Hunden. Meeeen man får se det poitiva i det jobbiga. Jag klarade fisken och stod stark som en fura i den förlängda varianten av Trädet.

Och mitt ass är tight som stål.
(Can you feel, can you feel it can you feel it?!)

Intressesmurfarna hoppar säkerligen men detta skriver jag upp endast för min egen vetenskaps skull. Bara så ni vet så tappar rumpan 13 centimeter i höjd. TRETTON centifuckingmeter, det var ju dags redan för en vecka sedan att börja med antihängövningar. I förebyggande syfte menar jag. Men det kanske finns buttbotox? Måste kolla upp detta på jobbet imorron. Man är ju i rätt branch, be greatful, remember, always be greatful.

Så Stina min sjuka, älskade Stina. Det finns ju faktiskt de som har det värre.
Det finns säkert de som var för sent ute.

Femton centimeter, det är allt jag har att säga.
Hemska, hemska tanke...

Kaputt och slutt

Idag har jag kämpat som en liten iller vill jag lova. Uppe med tuppen, morgonpromme, sen skulle jag göra en himla frääääsh smoothie i all hast. Ja men vad händer då, om inte att hela mixern släpper från färstet och öppnar sig underifrån. Fan och hans moster, en halvliter rosa sörja ut på hela diskbänken och insipprande i alla lådor.
Det fanns bara en sak att göra.
Fram med sugröret och hoppas på att det var rent under.

Jobba jobba,  jag och Annso lade upp strategin för helgens kick off i Tylösand. Hon har lurat  i mig att jag ska löpa med henne, INNAN frukost, i HENNES takt? Vi får väl se hur det blir med den saken.

Sedan hade jag en timmas föreläsning för 20 damer. Det var ju trevligt men oh så energisugande.

Nu ska jag skriva checklista inför morgondagens ledningsmöte.
Puss Puss

Hillevi presenterade mig för denna skönsjungade artisten på våran myskväll.
Passar ganska bra nu.
http://www.youtube.com/watch?v=jl9IQFCtt5c

Hej-utan-ork-blir-det-bildkavalkad



Förra helgen var det dags för den fabulösa "dricka vin, shoppa, äta choklad" tjejhelgen i Stockholm.
Hotellsökande, skohandlade och bag in tha boxade var vi, men oh vad bra det blev.
 Mitt eminenta resesällskap, Stina den Fina.
 Vi gick till Vapiano. Och jag gillar mat, Surt för Stina att hon fick dela med mig.
 Men sen kom visst ett glas vin från hennes håll. Tur för henne, mohöhö...
Mina systrar och bröder, på lördan blev det shopping på söder. Överbefolkat av innefamiljer som åt myyyysig långfrulle på fik. Så snuttegulligt så man ville spy. Gay gay gay...



LÄGGER IN EN VARNING:
LÄMNA ALDRIG FRÖKEN HJELMÅKER ENSAM MED EN KAMERA.


På kvällen blev det godis istället för middag och världens sliskigaste drink på Snaps. "Inte för söt och inte för besk" var för svårt att förstå. Men vi var glada ändå:) Drog en sväng utomlands på söder med ett gäng bekanta men sedan sa vi tack och hej och begav oss till le metro. Stina tappade colan och jag biljetterna hem.
Tur att vi inte tappade varandra.
Tack Stina.
 
Väl hemma i jönnet igen har jag sett två andra finingar lite oftare. Hille har flyttat hem till stan och har bjudit på både middag, frukost och sängplats i veckan. I torsdags blev det Club Caj. Och kalas blev det.


Efter två dagars påminnelse av kalaset börjar jag idag, söndag, komma in i mina vanliga vanor. Familjen sov när jag vaknade så jag njöt av ananas på youghurten. Och min DN ifred. Sen promme och gym.

I´m back in business.
Bye Bye.





RSS 2.0