Sex laxar i en laxask- Eller tre i en trappa...



Gott folk, här har ni de finfina laxtrapporna. DOCK är även denna bild två år gammal, är för lat för att tanka in de nya.
Idag har vi befunnit oss mitt ute i den jämtländska skogen där det finns en liten oas, som inte är sååå känt för omvärlden. "Forsafallen" är ett naturligt vattenland, med laxtrappor (se bild), hopptorn (klippor), vattenfall som är så stora attt man kna stå under dem, lagun där  vattnet är helt klarblått, och det är helt fucking fab! Och alltså, inget är fixat med, det finns lite plankor utlagda så man ska slippa vada över vattnet hela tiden, men annars är det bara att traska över vatten stock och sten.

Just det jag hittade smultron och blåbär med.

=)

Där har vi alltså spenderat den soliga dagen så nu mår min mjölkvita hy därefter. Men Soffan, negern herself tyckte nog att hon anade en ton av beige. There is hope!

Nu päser vi efter en grillad lax middag på altanan, joho men, rosévinet var med, oroa dig inte Evelina,  jag ligger inte på latsidan. Varför dricker vi inte den gamla godingen Mateus oftare?? Köp det nästa gång, klart underskattat.
Haha, ni skulle se efterrätten, ingen vill ju vara som någon annan. Olivia åt kärleksmums med glass och jordgubbar, farfar får glass med jordgubbar, är inte nöjd och gastar "finns det nå' socker!!??" , häller på det samt ovispad grädde. Pappa är inte sämre, han tar sockerkaka(alltså en tunn skiva,som kan absorbera bra) dränker den med ovispad grädde  och toppar med gubbar. Och sen har vi den exotiska Andrea med den turkiska youghurten,jordgubbar samt nöt och digestive strössel. Yum...

Angående min framtid som gnager i huvudet så händer det grejer. Håller i skrivandets stund på att översätta mitt CV till engelska. Very very spännande...

NU hör jag någon skrika om kvällsdopp, better get to it. puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0