Pure Hapiness

Kall och vresig. Och jag vet att även om den ger med sig väntar iallafall något annat som är kallt. Vridmojängen i dushen klockan 06,15. Här kan man göra ett val. Antingen blir man pissed off på vridmojängen för att den inte går mig till viljes och fortsätter agressionen på det kalla vattnet som leder tankarna till frågan varför man i helvete inte bor på Hawai...

Eller så gör man som jag gjorde i morse. Jag stålsatte mig och ställde mig under det kalla vattnet. Intalade mig sedan följande " Jag har en dusch(högst positivt) och jag ska gå till skolan nu. Där lär jag mig kanske något. Om inte annat sitter jag väl och myser i en fåtölj med Seb och ser på film på fotolektionen. Sedan finns det billigt kaffe där med. JAG är PIGG! JAG är HIMLA bra som lägger in kämpet för det mesta. Och fast jag har träningsvärk så jag knappast kan stå så fick jag ju iallafall till det med hunden igår!!"

 Och dra på trissor, det fungerade. Hela dan blev bra! Bra fotolektion, rolig läxa, god lunch, ett tääääämligen givande samtal med Patrik på Photohome. Fick in hela engelskan UTANTILL snabbare än väntat så jag hann gå en promenad,

Supergod köttfärssås till middag, dock utan svartpeppar. Den var slut. Skit. Jag och far fick gå lös på annat.


Och som en bedårande avslutning på denna dag blev det: Knäckebröd, Bregott med skivad banan på. Sött, salt, knaprigt och slajmigt på samma gång. Och så blir det ett sånt härligt ljud när man tuggar som kan reta gallfeber på en pappa om man känner att "payback time" klingar bra i huvudet. Köp svartpeppar för i h...

Pure hapiness.
Plenty of love from The Pretzel

Jag menar....Hur svårt kan det vara?


"Hur svårt kan det vara?"

Haaaaallo.
Denna tisdag har vart en fantastisk fortsättning på en härlig helg. Sov lagom länge, åt min gröt i lugn och ro, läste hela DN, drack mitt kaffe. Långsamt.

Åkte ner till jobbet och pluggade, fick en hel del gjort. Skolan för en lektion, sedan klipp hos Karro.
Sedan kommer en av dagens roliga delar. Lyssnade av min mobil och då hade Patrik från Photohome ring, alltså VD:n till företaget som tryckte min projektarbetsbok.  Han ville BERÖMMA mig för mitt arbete och prata med mig om hur jag hade GJORT! Tack tack, finally lite cred. Hahah.

Sedan  var The Puma and Pretzel i sitt esse. Jag fick till det med hunden och Puman med fisken. Nästa gång får krigaren också vara med om han sköter sig...

Jo, just det. Helgen spenderades som sagt i stockholm, Underbara stad! Jag och Jutta gick upp samtidigt som solen och promenerade innan frukost. Egentligen var jag där i form av assistent när mor min höll kurs, och det han jag med aswell.

Och mitt nya levnadsmotto efter denna helg är följande.

Hur svårt kan det vara?

Tillbaka till Stockholm och Sebastian är tillbaka, halleluja!

Jag är hemma från en tjejhelg i stockholm och vill och ska tillbaka redan på lördag. Lovley!
Denna helg var precis så som jag tänker mig lyxig tjejhelg. Spa, shopping, show och shitgod mat.

image101

Efter lite serious spa:ande kom lektant och extramamma Sanna och hämtade oss. I alla hjärtansdag paket Vi fick varsitt prima exemplar av det som tjejerna Hallbäck- Olofsson älskar allra mest. Banan!

image102
Som vanligt tog lektanten sitt uppdrag på fullaste allvar och såg till att vi fick vin också=)

Efter shopping och vin och mat på en resturang (som tydligen var himla hippt, massa folk & kändisar. Nu vet jag vad "fråga olle" Olle föredrar för pasta. Mohöhö...) blev vi förda till hemlig destination.

Boulebar, vad annars?

image103

Spela boule i en bar helt enkelt. Jag och Sanna hade behövde en övningsomgång men round nr 2 ser ni att vi tog ledning från start! (vi var den sprakade röda bollen)

Resten av helgen blev fortsatt shopping, wallmans, mera vin, fräääääääsha maträtter, hotellfrulle och bio. En helhärlig helg helt enkelt, Tack mamma ( och pappa....=)

Idag var det fotolektion och som en strålande sol kliver Sebastian in i klassrummet efter en vistelse i Thailand. Och han hade ett litet paket. Till MOI!  Starbuck´s after coffe chewing gum i en fiiin metallbehållare. "För jag tänkte att du tycker ju om starbucks och så..." Naaaaaw. Gulle dig, Sebastian.

Johanna, skicka ett mail och tala om hur du mår. Det är en order.
Samma gäller för dig Micke, så fort du nyktrat till och hittat ett litet internet.
Och Stina, står fortfarande vår vinkväll i din kalender? Looking forward to it.

Jag jag yogavärk, har pluggat aset så nu är jag värd lite kvalitetstid med Greys Anatomy. Tack Tack,
 

Stockholm, ja tack!

Idag har det vart späckat schema med kurs i ett nytt märke. Kul.

Men riktigt roligt blir det imorgon när jag, sis och mor ska på vår efterlängtade lyxhelg i storstaden. Tors, fre, lör, söndag ska det bara shoppas, "spa:as", ätas och lyxas för vår del. Looovely.

Jag är i ett litet lyckorus idag.  Yogan igår gick förvånandsvärt bra och jag gjorde stooora framsteg. Enligt mina mått mätt det vill säga. Men inte utan träningsvärk måste tilläggas. Men som jag brukar säga, No pain, No gain.

Ikväll blir det packa, bränna bilskiva och Greys Anatomy för min del.

Imorgon är det alla hjärtans dag och efter att ha läst lite Mia Thörnblom är jag tacksam över att få dela den dagen med den viktigaste personen i mitt liv.

Mig själv.

Mo ha hö.
LOVE/ Me, Myself and I


Det finns hopp...

 Såhär i vintertider känner iallafall jag mig liiiiite blek och halv (ehm, hel) dassig. Och när man känner sig sådär dassig så känner man nästan att det inte finns något hopp. Jag skulle nog inte ens se skillnad om jag spillde lite mjölk på handen. MEN tydligen finns det hopp. Såg av en slump denna bild när jag kikade på jobbets partybilder från i våras för ett år sedan. Jag, Andrea utan pigment, hade en ton av beigehet. Som sagt, det finns hopp...=)

Och på tal om hopp och andar härliga saker hände det en härlig sak igår. Eller hände och hände, efter jäkligt mycket blod, svett och tårar skickades min bok till projektarbetet iväg till tryck igårkväll. Jag blev så glad!!! Så jag firade med att lägga mig i soffan. Och inte lyfta på mig.

Idag har jag börjat morgonen med en promenad längs med vättern och uppm till a6 och Gud vet vart vägarna leder när man går med Suss. Knappt en och en halv tiimma promenerades det, så nu sitter jag här med rosiga kinder och inväntar Fröken Hjelmåker för lunch.

Lovely!

(Ps, lite dåligt är det för Johanna åker till Barcelona. Ds)

Dreamteam

Lördag. Precis för två år sedan var jag ute denna kväll med avslitet korsband i Österrike. Söp som satan i gatan och sköljde ner med sjukhus och sprutor dagen efter. Bästa uppvakningsmetoden dagen efter, I promise. "Frau Desirée bitte röntken, jaaa, jaaa"... tänk vad tiden går fort.

Och på tal om tid som flyger har jag gjort lite beräkningar.
Till den 13 juni är det cirkus:
8 fotolektioner
10 religion
20 historia... ja osv i samma stil. FATTA HUR SNABBT DET GÅR!

Idag har jag jobbbat med Lollo i burren. Dreamteam, minst sagt.

Kvällen spenderades med mamma på china palace. Väl hemma blev det först melodifestivalen (jag skäms) med kväljningsvarning. Senare gjorde jag äpplen med knaprigt kaneltäcke i ugn med vaniljklass och kaffi. Detta ackompanjerat av Titanic. Lövely.

Söndag.
På morgonen har jag pysslat och gjort hotellfrulle till mor och syster. Njuter av ett hus i stillhet. Paps och Oliven är och åker skidor.

Nu måste jag göra färdigt mitt projektarbete och FY MIG om jag försöker göra ngt annat.

På måndag kväll är jag en lyckligare människa.


The Pretzel på återseende

Nu ska det yogiseras ännu en gång. Vi får se hur det går, känner mig inte helt 100% efter min lilla sjukperiod, men men. Jag får väl lägga mig i barnet om det blir jobbigt. Inte lika sexigt som the pretzel men whata häck.

Idag har jag slítit med projektarbete nr två, in swedish. Pratade med en Patrik på Photohome och han var himla trevlig. Tänka sig, man blir förvånad när någon är trevlig när man ringer och ber om teknisk supprt. Vart är världen på väg.

Ikväll ska jag till Stina som jag inte sett på år och dar för att kolla in nya ha-begäret, Gossíp Girl.
Vi är också himla trevliga. Precis som du Patrik.

The Pretzel, ett poäng, Patrik flera poäng.



Stina, vi får se om det blir några poäng till dig...


Engelska och Elin

image99



Idag har det hänt grejer.

Jag har satt punkt på elva sidors engelskt blaj om att fler äter sig till döds än svälter sig till döds.
Ett noll till mig.

Åt lunch med paps på Meza.
På tal om att luncha. Häromdagen fick jag ett påhopp av några matsalsälskare. De tyckte att det var så himla konstigt att jag kunde lägga pengar på att äta ute typ två gånger i veckan. Man blir ju så trött. Hur mycket kostar era drinkar på krogen liksom... A lot more than my fine white whine, men kycklingspett är så in i helskotta mycket godare än grönsaksgegg.
Och sällskapet är oftast trevligare. 

Vid hemkomst fann jag en fint,brunt paket på sängen inneållande Elin Sigvardssons nya platta.
Enjoy.

It´s a shame
Could you spare me some time
have some coffee or whine, just sit down and talk 
like two grown-up people would
I'd like to try that if you could
.................................................

So, come see me toningt 
we'll get drunk for old times 
leave it undefined that somewhere along the line
we went wrong, you and I
There are so many lies
let us meet eye to eye
I won't pick  a fight just, straighten a thing or two out.
Unravel every needless doubt...

RSS 2.0